Victoria ’28 E3 verliest eerste wedstrijd in de 2e klasse

Zaterdag, 7 maart, 2015

07-02-2015: Victoria '28 E3 is het nieuwe seizoen niet goed begonnen. Na een goede eerste helft werd in de tweede helft op conditie en fysieke kracht verloren van de grotere jongens van de Lutte E1. Zonder de zieke Indy, en met de niet volledig fitte Mike, werd goed aan de wedstrijd begonnen. Dit resulteerde al snel in een goal en tegenwoordig is het niet meer verrassend dat Stan (keeper) de assist gaf.

Na een onoplettendheid scoorde De Lutte al snel een tegengoal, maar dit betekende niet dat E3 minder ging voetballen. Het ging door met goed spelen en daardoor konden Benjamin en Kevin kort na elkaar scoren. Daarna werd het rommeliger bij E3. Mede doordat Noa een bloedneus kreeg, moest E3 veel van posities wisselen, aangezien we met Mike nog maar 1 echte verdediger over hadden (aangezien Indy ook al afwezig was).

Doordat het even niet goed stond en De Lutte ook wat beter begon te spelen, konden ze scoren vlak voor rust. Dit deden ze ook 2 keer na rust en zo stond er ineens een gelijkspel op het scorebord.

E3 werd moe en werd slordiger in de passing. Tevens werden de duels steeds meer verloren en werd niet meer altijd meeverdedigd door de middenvelders en aanvallers. Ondanks dat scoorden we toch een goede goal via Luuk op aangeven van Benjamin. Al leek hierna ook of hierbij de laatste energie werd verspeeld. Mike kon niet meer verder want kreeg toch weer buikpijn en Luuk raakte ook tweemaal geblesseerd bij een botsing met de keeper.

Tel daarbij op dat ”de Reus” van De Lutte het ook nog op zijn heupen kreeg en de ballen gingen er vanuit alle hoeken en standen in. Stan keepte een supergoede wedstrijd, maar was samen met de verdediging niet opgewassen tegen het eenrichtingsverkeer aan het einde van de tweede helft. E3 is erachter gekomen dat de tweede klasse een stuk zwaarder is dan de derde klasse. Met veel inzet is veel mogelijk (zie eerste helft), maar indien we niet allemaal hard werken (mogelijk doordat we moe waren) dan krijgen we het heel zwaar dit seizoen (zie tweede helft).

Scoreverloop:

Score Minuut Doelpunt Assist
1-0 5’ Luuk Stan
1-1 10’ De Lutte
2-1 15’ Benjamin Luuk
3-1 19’ Kevin
3-2 24’ De Lutte
3-3 29’ De Lutte
4-3 35’ Luuk Benjamin
4-4 38’ De Lutte
4-5 40’ De Lutte
4-6 44’ De Lutte
4-7 50’ De Lutte