Victoria ’28 E3 heeft pechdag tegen LSV

Maandag, 30 maart, 2015

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen LSV op het programma en we hadden na de grote nederlaag tegen UD Weerselo, zin om te laten zien dat we niet voor niets in de 2e klasse zitten.Noa kon er niet bij zijn en dus kregen we hulp van oude bekende Jochem.

We begonnen de wedstrijd dan ook goed met enkele kleine kansjes, maar de grote keeper (dispensatiespeler) was nog een sta in de weg. Gelukkig kwam daar in de 11e minuut verandering in door een goal van Luuk na goed doorzetten. Hierna leek LSV wel wakker, want bijna direct na de aftrap scoorde LSV de 1-1. Twijfelend optreden achterin zorgde voor de tegengoal, die niet had hoeven vallen als er iets feller (en minder bang) verdedigd zou worden.

Daarna ging de wedstrijd gelijk op en duurde het tot de 20e minuut totdat er gescoord werd. Helaas was dit een goal voor LSV. Stan twijfelde bij het uitkomen en de verdedigers waren iets te laat terug, waardoor Stan tegenover 2 spelers kwam te staan. Hij gokte op een voorzet terwijl de bal raar op doel werd geschoten en er zodoende in ging. Rust met een 1-2 achterstand, maar nog niets aan de hand.

Wat er in de tweede helft gebeurde was eigenlijk onbegrijpelijk, maar E3 was verreweg het betere team en kreeg ontzettend veel kansen. Helaas gingen deze allemaal mis. Enkele supporters gaven het later ook aan, dat het erg onterecht was dat deze wedstrijd verloren ging. Zelfs de trainer van LSV gaf aan dat dit een onterechte overwinning was voor zijn team.

De mooiste aanvallen werden opgezet en spelers werden alleen voor het doel gezet, maar het mocht geen doelpunt meer opleveren. En wat gebeurt er dan meestal? Juist! De tegenstander slaat toe. In dit geval met een rare bal die net onder Stan doorgaat en later heeft LSV geluk dat er een speler op de goede plek staat na het wegstompen van de bal bij een corner.

Al met al een prima wedstrijd, waarbij achterin net iets te lief werd verdedigd en voorin de kansen niet werden verzilverd. En dan merk je qua uitslag dat de tweede klasse net iets moeilijker is dan de derde klasse.

Scoreverloop:

Score Minuut Doelpunt Assist
1-0 11’ Luuk
1-1 12’ LSV
1-2 20’ LSV
1-3 43’ LSV
1-4 48’ LSV