Victoria ‘28 E1 onderuit

Woensdag, 12 maart, 2014

Op het natuurgras van AVC Heracles werd vandaag (zaterdag 8 maart) de wedstrijd tussen Heracles E1 en Victoria ’28 E1 gespeeld. Al gauw werd duidelijk dat Heracles deze wedstrijd winnend af ging sluiten.

Victoria ’28 had een totale off day, waarin bijna niets lukte en er te weinig initiatief werd genomen. Er werd veel vanuit stilstand gevoetbald, waardoor Heracles bijna overal een stapje sneller was. Bij rust was de stand opgelopen tot 3-0 voor Heracles.

In het begin van de tweede helft voetbalde Victoria ’28 wel wat beter. Er werd meer bewogen en passes waren beter gericht naar medespelers. We kwamen ook wat dichter bij de goal van Heracles. Ondertussen was ook Heracles nog wel gevaarlijk. Toch wist Victoria ’28 te scoren. Het was Stan die de bal goed binnen schoot, 4-1. Hierna probeerde Victoria ’28 het nog wel, maar was het niet in goeden doen om het Heracles heel moeilijk te maken. In het laatste kwartier van de wedstrijd was de tegenstand van Victoria ’28 helemaal gebroken. Er werd niet meer voldoende terug verdedigd, waardoor Heracles uiteindelijk uitliep tot maar liefst 9-1.