Victoria ’28 E en F Pinkstertoernooi groot succes!

Zaterdag, 25 mei, 2013

ENSCHEDE – Jongstleden maandag 20 mei 2013 heeft Victoria ’28 sinds lange tijd weer een toernooi georganiseerd voor E en F jeugd van onze club en andere teams uit de […]

ENSCHEDE – Jongstleden maandag 20 mei 2013 heeft Victoria ’28 sinds lange tijd weer een toernooi georganiseerd voor E en F jeugd van onze club en andere teams uit de regio. Met een opkomst van 28 teams (waaronder een team uit Duitsland) mogen we zeer tevreden zijn. Om 10.00 uur begonnen de eerste wedstrijden en meteen werd er lekker fanatiek maar zeer sportief gestreden voor de winst onder leiding van goed fluitende vrijwilligers. Nadat ieder team zijn wedstrijden had gespeeld, konden de eindstanden per poule opgemaakt worden. De verschillen waren soms klein, waardoor sommige teams op 1 doelpunt verschil de kampioen werden in hun poule!

De winnaars:
Poule 1F: Vogido F11
Poule 2F: Tubanters F4
Poule 3F: Victoria ’28 F2
Poule 4E: Victoria ’28 E7
Poule 5E: Victoria ’28 E8
Poule 6E: Victoria ’28 E2

Daarnaast hebben we gemeend een gezonde invulling aan deze dag te geven die in het teken stond van samenwerking. Zo kreeg ieder team een kratje fruit aangeboden en werd met veel enthousiasme deelgenomen aan de Pro-Gear Teamchallenge. Hierbij moesten kinderen met het gehele team samenwerken en communiceren om eerst met een skippy-slang en later (zonder de grond aan te raken) met kratjes en fietsbanden de overkant te bereiken. Dit maal ging het dus niet om het snelste team, maar om het team met de beste samenwerking.

De winnaars:
F-groep: Sparta Enschede F3
E-groep: Victoria ’28 E3

Al met al mogen we dus spreken van een zeer geslaagde (en gelukkig droge) dag. De vele positieve reacties duiden erop, dat dit toernooi een groot succes was! Hierbij danken wij nogmaals alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekende teams en de teams van Victoria ’28 en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug!

Toernooicommissie Victoria ‘28 Sandra Dam Ronald Schepers

Hieronder een link naar de foto’s.
Foto’s E & F Pinkstertoernooi