Victoria ’28 doet goede zaken met winst op de nummer 2

Zaterdag, 29 maart, 2014

Na de knappe overwinning van afgelopen zaterdag, mocht Victoria ’28 E1 het vandaag (29 maart 2014) opnemen tegen de nummer 2 van de competitie, Saasveldia E1. Met een fitte en energieke selectie werd er alles aan gedaan om de punten in Enschede te houden en met succes, 3-1!

De eerste helft ging aardig gelijk op. Joshua moest wel een aantal keren reddend optreden, maar aan de andere kant was het ook gevaarlijk voor de goal. Mooi om te zien was dat iedereen goed met het spel meedeed en meebewoog met iedere situatie. Als een zwerm vogels vlogen de spelers van Victoria ’28 over het veld. Al na een aantal minuten spelen kwam Victoria op voorsprong. Het was Umut die de goal voor zijn rekening nam, 1-0. Zoals gezegd ging het de rest van de wedstrijd redelijk gelijk op. Zo af en toe viel er een kans te noteren, maar dit was op één hand te tellen.

Vlak na rust een opvallend, maar o zo leuk moment. Victoria ’28 kwam op een 2-0 voorsprong door het eerste doelpunt van de competitie van Koen! Een geweldig moment voor supporters, leiding, het team en (vooral) hijzelf. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-1 voor Victoria ’28 en stapte het team trots van het veld!