Victoria ’28 D2 legt tegenstander over de knie

Zondag, 26 oktober, 2014

We vielen bijkans van ons stokje. Waren we gewend dat onze voetbalhelden toch eerst rustig wakker moesten worden, zat de bal in minder dan een minuut al in de touwen. Avanti kreeg te maken met een D2 nieuwe stijl.

Dat topvoetballers tussen de trainingen door veel moeten rusten wisten we. Maar dat de rust van de herfstvakantie onze D2-spelers zó goed zou doen weet Avanti D2 nu ook. Alsof er een ander elftal op het veld stond. Er werd zo hard gewerkt dat het niet anders kan dat er na afloop meer slijtplekken op het kunstgrasveld waren dan voor de wedstrijd. Ondanks dat de combinaties niet echt lekker liepen, beet de D2 zich vast in de onverwacht snelle voorsprong.

Alle foutjes en onzorgvuldigheden werden vol overtuiging direct weer rechtgezet. Zelfs het stoppen van een penalty behoorde tot het arsenaal van de D2 om winnend van het veld te kunnen stappen. Dubieuze beslissingen van de leidsman en de bijna dood acts van de tegenstander brachten onze harde werkers niet meer in de war. Uiteindelijk werd het 1-3 en speelde Victoria de wedstrijd professioneel naar het eindsignaal. Niet alleen het harde werken maar vooral het geloof in eigen kunnen heeft ervoor gezorgd dat Victoria in opperbeste stemming de kleedkamers weer kon opzoeken.

De spelers geven hieronder in de nabeschouwing zelf een evaluatie van elkaar.

youtube Nabeschouwing Avanti D2 – Victoria ’28 D2