Victoria ’28 C6 wint eerste competitiewedstrijd

Woensdag, 17 september, 2014

Vandaag speelden we onze allereerste wedstrijd van het seizoen uit tegen ATC'65 C10. We begonnen geconcentreerd en misten eerst 2 dikke kansen maar in de 4de minuut maakten we de goal die we verdienden.

Maar i.p.v. dat we toen lekker doorgingen met goed voetbal viel het als een kaartenhuis in elkaar en werd het prijsschieten voor ATC en stonden we in de 25ste minuut al met 4-1 achter.
aangezien we helaas geen wissels hadden moesten we de oplossing proberen te zoeken in het veld.
Na een wissel in de verdedigingslijn werd de angel er toch uitgehaald en kwamen we weer in ons spel. We konden ineens weer combineren en omschakelen na balverlies, wat resulteerde in weer legio kansen voor ons en 2 doelpunten in de 28ste en 34ste minuut waardoor we konden gaan rusten met een 4-3 achterstand.

In de 2de helft kwam ATC er echter helemaal niet meer aan te pas doordat we er nog korter op zaten en er steeds beter en sneller werd gecombineerd. We hebben in de hele wedstrijd 3x de lat en 7x de paal geraakt maar doordat we in de 2de helft maar nog liefst 5x scoorden konden we de einstand op 4-8 brengen.
Hierbij kunnen we zeggen dat we ATC helemaal blind hebben gespeeld.
De doelpunten makers waren vandaag Chino van Regteren (3x), Collin Meijer (2x), Sharona van Erkelens, Roy Drosten en Lodien Yusuf.

We zijn dan ook super trots op alle speelsters en spelers van onze C6. Op naar volgende week waarbij we thuis spelen tegen Quick’20 C8.
(Quick won vandaag ook hun 1ste wedstrijd thuis tegen Bentelo C2.)