Victoria ’28 Bokbiertoernooi 2018

Dinsdag, 16 oktober, 2018

Vrijdag 19 oktober is het dan weer zover; het Victoria '28 Bokbiertoernooi. We hebben aanmeldingen ontvangen van 7 clubs, dus er staat ons wederom een geweldig toernooi te wachten.

Er hebben zich weer diverse clubs/ elftallen ingeschreven:
Namens Victoria’28: Zaterdag 3, Zaterdag 3, Zondag 2, Zondag 3, 35+1 & 35+2
Overige clubs: BSC Unisson, Sportclub Enschede, Achilles Enschede, Enschedese Boys, AJC’96 en UDI.
Uiteraard zijn we weer blij met hun deelname!

De teams zijn seniorenteams uit verschillende klasses, dus hebben we net als alle andere jaren geprobeerd een leuke en afwisselende poule indeling te maken. Voorop staat natuurlijk dat we er een sportief en gezellig toernooi van willen maken en staat zoals elk jaar Fair Play tijdens dit toernooi hoog in het vaandel!

Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar. Graag willen we jullie verzoeken uiterlijk om 19.00 uur aanwezig te zijn en je te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Je krijgt dan het wedstrijdschema uitgereikt voor deze avond evenals een kleedkameroverzicht. We spelen in 2 poules en de eerste wedstrijden starten om 19.30 uur. We spelen op een half veld met 7 tegen 7.

Finales worden rond 21.15 uur gespeeld. De prijzen worden uiteraard uitgekeerd in natura oftewel Bokbier!
1e plaats zijn 3 kannen Bokbier
2e plaats zijn 2 kannen Bokbier
3e plaats is 1 kan Bokbier

Uiteraard spelen deze teams het liefst met publiek. We nodigen dus iedereen uit om te komen kijken naar deze wedstrijden en te genieten van een bokbiertje…. of twee.

Tot vrijdag!