Victoria ’28 B1 promoveert naar hoofdklasse

Maandag, 9 juni, 2014

Afgelopen zaterdag is Victoria '28 B1 gepromoveerd naar de hoofdklasse! Victoria '28 was in de finale van de nacompetitie met een 3-1 overwinning te sterk voor SDC'12 B1. Eerder in de nacompetitie werden Warnsveldse Boys en FC Winterswijk al uitgeschakeld.

In de finale is de promotie eigenlijk geen moment in gevaar gekomen. Met doelpunten van Samet, Simon en Toni kwam Victoria ’28 binnen een mum van tijd op een riante 3-0 voorsprong. Laat in de tweede helft deed SDC’12 nog wel wat terug, maar kon een nederlaag niet meer voorkomen.
Met het laatste fluitsignaal was het eindelijk een feit: Victoria ’28 B1 is terug in de hoofdklasse!!!

Gelijk na de wedstrijd (en ook nadat trainer Jules en Toni waren kaalgeschoren) is het team richting Callantsoog gereden om het seizoen met een teamweekend af te sluiten. Dat is een fantastische tijd geworden met vooral heel veel gezelligheid en teamspirit. Ook is op een fantastische manier afscheid genomen van Nico, leider van het elftal, en hij wil bij deze nogmaals het hele team (spelers & begeleiding) bedanken voor de waardering die men uitsprak en voor de prachtige tijd bij het voetbal.

Kort gezegd heeft Victoria’28 B1 in een weekend tijd weergegeven waar ze een heel seizoen voor hebben gestaan en gewerkt: presteren als een hecht en sociaal collectief!!

B1 1B1 2B1 3