Verslag vrije weekend Victoria’28 JO17-1

Maandag, 25 september, 2017

De (succesvolle) voorbereiding is achter de rug en de competitie is inmiddels vol van start gegaan. Helaas laat alleen de eerste wedstrijd van onze JO17-1 een weekje langer op zich wachten. Wij troffen namelijk vandaag onze "vrije zaterdag" door de oneven competitie waar wij in uitkomen.

De jongens hadden echter geen tijd om op hun kont te blijven zitten, want er stond een onderling speedsoccer toernooitje gepland bij de Performance Factory in Enschede, met aansluitend een bezoekje aan onze sponsor KFC. Een goed begin van de competitie, toch?

Met hoofdtrainer Kevin aan het roer werden er 5 teams van 3 gemaakt en onderling uitgevochten wie er met de titel vandoor mocht gaan. Speedsoccer is, zoals je al zou vermoeden, erg snel en technisch. Iets waar veel onze jongens weinig moeite mee blijken te hebben. Slim werd er gebruik gemaakt van de boarding en panna’s werden veelvuldig uitgedeeld. Uiteindelijk ging het team van Yusuf, Wallid en Armaan er met de winst vandoor.

Na het voetballen verzamelden we met z’n allen bij de KFC in de stad. Hier werden we ontvangen door eigenaar Birol Türk en maakten wij kennis met onze (gulle) sponsor. Menig burger en bucket met kip werd volledig weggewerkt. Na zo’n fanatiek potje speedsoccer hebben ze dat uiteraard wel verdient 😉.

We willen hierbij KFC en Birol nogmaals bedanken voor de prettige kennismaking.
We zijn er zeker van dat het met het teamgevoel en de kwaliteiten van de jongens van JO17-1 goed zit. En kijken dus met veel vertrouwen uit naar de competitie!

Groet,
Victoria’28 JO17-1