Verslag Victoria’28 JO13-1 – Avanti Wilskracht JO13-1

Zondag, 1 oktober, 2017

Wat doe je als een van de trainers tegen zijn oude club moet? Juist, een afspraak maken. Als jullie winnen krijgen jullie allemaal patat!

beloonde we onszelf te weinig door maar met 2-0 de rust in te gaan. Het eerste doelpunt kwam op naam van Dominique die een goede actie vanaf rechts beloonde met een hard schot. De tweede goal kwam uit een voorzet van Dominique die Luuk netjes op de borst aannam en vervolgens overtuigend achter de keeper van Avanti schoot.

In de rust hebben we de punten besproken waar we de tweede helft aan moesten werken en daardoor beter zouden gaan spelen.

De tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer en met nog geen 3 minuten op de klok maakte Dominique, na een geweldige diepte pass, de 3-0. Na de 3-0 kregen we iets minder kansen en kwam Avanti er in de omschakeling een paar keer goed uit. Niels, de keeper, pakte een paar goede ballen waardoor Avanti geen puf meer had om nog voor een goed resultaat te gaan vechten!

Met nog 15 minuten te spelen maakte Leeuwis een goede actie aan de linkerkant en legde de bal af op de 16 waar David klaar stond om af te werken(4-0). Na de 4-0 bleven we proberen om te scoren. Dit lukte nog een keer door weer een goede pass van Luuk op Dominique, die de 5-0 maakte en daarmee ook een hattrick! In de laatste paar minuten werden we wat minder scherp waardoor Avanti er door een uitbraak nog een keer uit kon komen en de eindstand bracht op 5-1.

Om een (lange) samenvatting kort te maken: een dik verdiende overwinning vandaag en een welverdiend patatje met…!

Victoria’28 JO13-1 – Avanti Wilskracht JO13-1         5-1
1-0 Dominique
2-0 Luuk (assist Dominique)
3-0 Dominique (assist Luuk)
4-0 David (assist Leeuwis)
5-0 Dominique (assist Luuk)
5-1 Avanti