Verslag Meidenvoetbaldag 2020

Vrijdag, 18 september, 2020

Op zondag 13 september werd door het 7-tal damesteam een meidenvoetbaldag georganiseerd met behulp van het bestuur en vrijwilligers van Victoria ‘28. Dit is gedaan omdat het team graag meer meiden wou werven voor de club.

De opkomst was die dag aardig groot, waarbij zich veel jongere speelsters (5 – 15 jaar) zich hebben aangemeld. Ook deden een aantal dames mee met het 7-tal.

Op de dag zelf zijn een aantal oefeningen uitgezet die voor zowel de jongere speelsters als de wat oudere speelsters heel leuk waren en zo kennis konden maken met het voetbal zelf.

We kregen van verschillende dames en ouders te horen dat de oefeningen fanatiek en leerzaam waren en dat de dames er een hele leuke dag aan hebben overgehouden.

Aan het eind van de dag hebben de speelsters nog een vlag mee gekregen als herinnering. En wij hopen als damesteam dat er meisjes zich willen aanmelden om zo weer leuke teams te krijgen.

Wij willen als damesteam iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan deze dag en het doet ons goed dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.