Verslag instuif 90 jarig bestaan

Dinsdag, 10 april, 2018

Afgelopen dinsdag 3 april bestond Victoria'28 90 jaar. Om dit feestjaar in te luiden had de Jubileumcommissie besloten om te beginnen met een instuif op "onze" verjaardag.

Om 19.00 uur stroomde de kantine langzaam vol. Het officiële gedeelte zou pas om 20.00 uur beginnen, dus kon men rustig genieten van een kop koffie of een ander drankje van de verstrekte munten.

Wat later dan gepland werd de instuif geopend door bestuurslid Activiteiten, Edwin Prijs. Uiteraard werd een ieder welkom geheten op deze toch wel bijzondere avond, want zeg nou zelf, hoeveel clubs bestaan 90 jaar?

Na de inleiding werd het woord gegeven aan de heer Brunnekreef van de KNVB, die Victoria’28 redelijk goed kende en zelfs wist waar het allemaal was begonnen. Na de overhandiging van een beeldje van een voetballer aan een van onze oudste leden, de heer Johan Weustink, was het tijd om wat aankomende activiteiten te benoemen.

De Victoria’28 Wall of Fame werd geopend door Johan Weustink en Rudi Sesink. De Wall of Fame bestaat uit verschillende periodes en een ieder mag zijn of haar herinnering delen. Op dit moment zijn er al door de Jubileumcommissie een aantal foto’s en verhalen toegevoegd, maar dit kan ook uw verhaal of foto zijn. Heeft u iets voor deze Wall of Fame? Stuur dan uw item naar activiteiten@victoria28.nl onder vermelding van Wall of Fame.

Vervolgens werd er bekend gemaakt dat in het weekend van 15 en 16 juni er ook nog verschillende activiteiten plaats gaan vinden voor een ieder, waaronder natuurlijk de Jeroen Germeraad Ouder Kind Toernooi, maar zeer zeker ook activiteiten in het kader van het 90 jarig bestaan. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte!

Dan was er nog een nieuwtje van Arjan Smoors, bestuurslid Voetbalzaken. Hij kwam de kantine in met de nieuwe hoofdtrainer en assistent voor het nieuwe seizoen. Jeroen Kiepman, oud Victoriaan als hoofdtrainer en Paul Krabbe als zijn assistent. Paul zal tevens de functie van Adviseur (Jeugd) Technische Zaken bekleden. Hierbij is hij verantwoordelijk voor alle technische zaken omtrent voetbalopleidingen en begeleiding trainers.

Een avond met veel nieuwtjes en leuke anekdotes dus. Hopelijk zien we elkaar tijdens het feestweekend weer!

Tot dan!

Fotoimpressie van de avond hieronder. Alle overige foto’s zijn te bekijken op onze Flickr Pagina.