Uitnodiging voorlichting ‘Rinus-app’ Victoria’28

Maandag, 6 januari, 2020

Beste train(st)er, leid(st)er en/of ander kader, bij deze nodigen wij jullie namens de T.C. en coördinatoren van Victoria'28 uit voor een voorlichting over de ‘Rinus-app’ van de KNVB. Deze app is vernoemd naar Rinus Michels. Deze avond wordt gehouden bij Victoria’28 op woensdagavond 22 januari en begint om 18.15 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.

Tijdens deze avond komt Jos van Veen (Projectmedewerker voetbalontwikkeling van de KNVB) voorlichting en toelichting geven over de mogelijkheden en gebruik van de ‘Rinus app’. Dit is een praktische app die door de KNVB is ontwikkeld en handreikingen geven voor een training. Deze avond is niet alleen voor train(st)ers, leid(st)ers uit de onder- en bovenbouw maar ook voor vrijwillig(st)ers, ouders, stagiaires en spelers met de ambitie om train(st)er te worden.

In deze app staan complete trainingen en trainingsonderdelen, daarnaast kan er een trainingsdoel, week-, jaarplanning per leeftijdsgroep worden gekozen en aangemaakt. Kortom erg handig om op je telefoon, laptop of tablet te installeren en te gebruiken. Jos van Veen komt naar Victoria’28, zoals gezegd, in een ongeveer 2.45 uur durende voorlichting een praktische uitleg over geven. Jos zal de aanwezigen meenemen in het gebruik en de mogelijkheden van de ‘Rinus-app’, het is niet alleen zitten en luisteren, maar we gaan ook kijken naar een voorbeeldtraining, vanuit de ‘Rinus app´ op het veld. Omdat er tijdens en na de praktijk ook gewerkt gaat worden met een observatie- en notitie formulier moeten alle deelnemers ook schrijfgerei meenemen. Uiteindelijk kunnen er natuurlijk ook vragen worden gesteld en deze zullen, waar mogelijk door Jos beantwoord worden.

De enige voorwaarde die er door de KNVB aan jullie wordt gesteld is dat vooraf aan de avond de ‘Rinus-app’ door alle deelnemers is gedownload en op de mobiele telefoon, tablet of laptop is gezet en uiteraard meenemen naar de voorlichting-avond.

Deze app is gemakkelijk via de App-Store of Google Play te downloaden en te installeren. Dit is gratis! Deze avond wordt door ons als T.C. en coördinatoren voor een ieder aangeraden. Daarnaast willen wij graag weten wie er komt.

Zou je voor zondag 11 januari jou aanmelding willen mailen naar: wedstrijdsecretaris@victoria28.nl

Agenda:
18:15 uur Ontvangst deelnemers
18:30 uur Opening/inleiding
19:00 uur Praktijk
19:45 uur Pauze
20:00 uur Nabespreking praktijk
20:15 uur Overige mogelijkheden van Rinus bespreken
20:30 uur Door ontwikkelen van de jeugdopleiding?
20:50 uur Ondersteuningsmogelijkheden van de KNVB
21:00 uur Afsluiting

Met vriendelijke sportgroet,

T.C. en coördinatoren Victoria’28