Tsunami van doelpunten bij Victoria ’28 E4

Zondag, 2 november, 2014

Op deze stralende zaterdagmorgen had een ieder er zin in, kinderen en ouders. De wedstrijd vandaag was tegen Delden E3, en die stonden lager dan Victoria '28 E4 in de competitie. Zouden ze deze dag kunnen winnen?

De jongens van Victoria ’28 E4 begonnen met twee wissels, Jacob en Adam. In de goal stond UmerKahn, in de verdediging begonnen Jamy en Minden, het middenveld werd bestierd door Dominique en Tezcan en Derdo en Awien begonnen in de aanval. Al snel bleek ons aanvallende team sterk en goed op dreef, wat al in de 3e minuut resulteerde in de 1-0, door een doelpunt van Awien. Toen door een speler van Delden in de 7e minuut een handsbal werd veroorzaakt, werd hiervoor een penalty gegeven, die Dominique er trefzeker in schoot. Het was nu 2-0.

Jacob kwam er nu in voor Minden, en Adam wisselde met Tezcan. Het was nog niet gedaan met de doelpunten, want in de 18e minuut scoorde Derdo,na een prachtige pass van Jacob, en nog een mooie passeeractie, de 3-0.  Ondertussen werd goed  verdedigd door Jamy en Jacob en ook UmerKahn was steeds alert, maar echt gevaarlijk werd het bijna niet achterin. Er waren nog meer kansen voor Victoria ’28 E4,die soms naast gingen, en soms onderschept werden door de tegenpartij,maar het zou niet  bij deze punten blijven, in de 21e minuut maakte Adam overtuigend de 4-0.

Na de rust werd  Derdo gewisseld voor Minden en Dominique voor Tezcan. Wat er in de tweede helft gebeurde was verrassend. Het mooie combinatiespel, waar we inmiddels al wat aan gewend raken, werd goed voortgezet. En Minden zat blijkbaar in een goede flow, want die scoorde er vier op rij maar liefst, waarvan 1 een kopbal na een hoekschop op maat van Awien, en nog een die voortkwam uit een prachtig sprintactie van Tezcan. Derdo deed ook nog een mooie tussendoor en inmiddels was het 9-0. En alsof het nog niet genoeg was, maakte Minden er nog eens vier op rij, mede door het mooie samenspel, het opbouwen van achteren en het tikken over het middenveld. Bij de 13-0 floot de scheidsrechter af. Lekker hoor zoveel doelpunten maken, maar nog belangrijker is natuurlijk de gewonnen partij. Die schrijven we bij  en vol goede moed en zelfvertrouwen gaat Victoria ’28 E4 zich weer voorbereiden op de volgende match!