Trainersnieuws bovenbouw Victoria ‘28

Donderdag, 18 maart, 2021

De afgelopen weken is de technische commissie druk bezig geweest met het vastleggen van de jeugdtrainers voor onze bovenbouwafdeling voor het seizoen ‘21/’22. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we vrijwel alle elftallen in de bovenbouw hebben voorzien van een trainer. Het doet ons als vereniging erg goed om te zien dat jeugdtrainers, ondanks de vele externe aanbiedingen, hun heil niet ergens anders zoeken en graag bij Victoria ’28 willen blijven. Dit geeft aan dat we als club op de goede weg zijn en onze talentvolle jeugdtrainers daardoor weten te behouden.

Selectie-elftallen

Onze huidige selectietrainers hebben allemaal met een jaar verlengd. Dit zal dan ook betekenen dat Kevin Renskers de JO19-1 zal blijven trainen en dat Jordi Berlijn nog een seizoen de JO17-1 onder zijn hoede neemt. Bij de JO15-1 zal er een kleine wijziging plaatsvinden. Tom Hesselink blijft uiteraard aan als trainer, maar naast Tom zien we volgende seizoen een nieuwe assistent-trainer in de persoon van Manuel Ceven. Voor de JO13-1 zal er niets veranderen. Hier blijven Jordy Koelen en Mathijs Soepboer respectievelijk trainer en assistent-trainer.

Niet selectie-elftallen

Naast de bovengenoemde selectie-elftallen zijn we als vereniging natuurlijk erg blij en zuinig op onze niet selectie-elftallen. We kunnen dan ook met enig trots vermelden dat we ook voor vrijwel al deze elftallen passende en kwalitatief goede trainers hebben gevonden. Tim Stotijn zal nog een seizoen de JO19-2 gaan trainen en Richard Wagenaar verhuist met zijn huidige team mee naar de JO19-3. Timon Ras en Jesse Rutgers gaan een nieuwe uitdaging aan binnen de vereniging en zullen vanaf volgend seizoen de scepter zwaaien over de JO17-2. Clubtrainer Egbert Prins zal onze JO17-3 voorzien van oefenstof en zal daarnaast samen met Dave Staal de JO15-2 onder zijn hoede nemen. Adrie van Tiel blijft samen met Martijn Smit de JO15-3 trainen.

Op dit moment hebben we een vacature binnen onze JO13-2. We zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer voor het seizoen 2021/2022. (*red. Inmiddels is deze vacature ingevuld door Abdullah Sayin )

Wij als technische commissie zijn erg trots en blij met de aanstelling van alle bovenstaande trainers en wensen iedereen een plezierig en succesvol seizoen toe!

Met sportieve groet,

De Technische Commissie