Toppers van Victoria ’28 F8 winnen weer

Zaterdag, 8 november, 2014

Na een paar weken uitslapen, mochten de toppers van de F8 vanmorgen weer vroeg aantreden tegen Bon Boys F12. De allereerste wedstrijd van dit team moesten we ook tegen BB F12 en wonnen we overtuigend met 0-8.

Dit was 2 maanden geleden, dus we waren ons er wel van bewust dat ook hun waarschijnlijk beter waren geworden nadat ze getraind hebben. Maar dat hebben onze toppers ook gedaan. De groei die ze maken, na hard trainen en goed opletten, zien we elke wedstrijd terug.

Goed samen spelen, kijken wie waar staat en vooral op tijd afgeven van de bal, daar komen doelpunten van. En het maakt niet uit wie er scoort. Als iemand de bal in het doel kan schieten, omdat jij goed kijkt en de bal afspeelt, is het doelpunt ook een beetje van jou. Want zonder die ene goede voorzet, geen doelpunt!!! Scoren is leuk, maar het bepaalt niet of je een goede wedstrijd hebt gespeeld.

Maar gelukkig was dit, vooral in de 1e helft, niet  het geval. Door goed samen spelen en afgeven is het Coen, Lars en Luuk gelukt om te scoren, en het lukte Merlijn en Fedde zelfs 2x. Weer hartstikke goed gedaan met z’n allen!!!

Volgende week weer  thuis en weer tegen Bon Boys, dit keer  tegen F11.