Toppers van Victoria ’28 F8 verslaan koploper

Zondag, 16 november, 2014

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper Bon Boys F11. De vorige keer hadden we van ze verloren met 6-2, dus we hadden wat goed te maken.

En wat was het een spannende wedstrijd. Het ging allemaal mooi gelijk op. Bon Boys kwam na 10 minuten spelen pas op een 0-1 voorsprong. Terwijl we de vorige keer met 10 minuten al met 3-0 achter stonden. Een paar minuten later kwam Fedde met een antwoord en zette de stand op 1-1. Ik weet het, het wordt een beetje eentonig, maar weer door goed samen spelen kwam hij tot de mogelijkheid om te scoren.

De tweede helft…..altijd spannend. Normaal zijn de topppers de 2e helft een stukje minder. Maar vandaag niet! Wat maakten ze het spannend. De bal ging over en weer…voordeel voor onze super keeper Djimm dat hij het wel wat drukker had dan normaal en het dit keer niet zo koud had.
Maar er kwam geen bal meer langs hem heen. Helemaal top! Ondertussen was de stand nog steeds 1-1. Ook super goed, om tegen een team gelijk te  spelen die nog  geen wedstrijd verloren had, maar we vonden dat Bon Boys F11 ook wel een keer mochten voelen hoe het was om te verliezen. En dit lukte….2 keer vlak achter elkaar wist Fedde de bal in het doel te schieten en zette de eindstand op 3-1. Het publiek ging helemaal uit hun dak, het leek wel een kampioenswedstrijd.

Allemaal weer super gespeeld! Enige klein minpuntje vandaag, jullie laten je nog te veel “intimideren”door de grote of snelheid van de tegenstander. Individueel en als team zijn jullie super sterk, dus volgende keer geen afstand houden bij een 1 op 1 situatie, maar helemaal gaan voor de bal.

Volgende week spelen we uit tegen Vogido om 8.30 uur, ook hier hebben we nog een appeltje mee te schillen.