Test je kennis over voetbal en doe mee aan Pub-Quiz

Woensdag, 5 november, 2014

Op 28 november 2014 wordt er een Pub-Quiz georganiseerd in de kantine van Victoria ’28. Test uw voetbalkennis in een quiz die zal worden gehouden van 21:00 uur tot en met ongeveer 23:00 uur. Vervolgens zal de kantine open blijven voor en aantal hapjes en drankjes.

De pub-quiz wordt georganiseerd voor de leden van Enschedese Boys en Victoria ’28. Inschrijven is mogelijk tot en met 21 november. Dit kan via de inschrijfformulieren die liggen in de kantines van Enschedese Boys en Victoria ’28, maar ook digitaal. Download het Inschrijfformulier hieronder en mail deze geheel ingevuld naar stan.te.braake@windesheim.nl

De inschrijving gaat in teams, die bestaan uit minimaal 2 tot maximaal 5 personen. Kosten voor deelname aan de pub-quiz zijn €4,- per teamlid, bij deze prijs zit een consumptiebon inbegrepen. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen voor de deelnemende teams.

De eerste prijs bedraagt €50,- de tweede prijs zal bestaan uit €25,- en de derde prijs is een gratis consumptie voor elk teamlid.

word Inschrijfformulier Pub-Quiz

pdf icon Inschrijfformulier Pub-Quiz