Teleurstellend resultaat Victoria’28 in 1e competitiewedstrijd

Zondag, 24 september, 2017

Victoria'28 heeft vanmiddag in de 1e competitiewedstrijd een teleurstellend resultaat geboekt. Na een 0-0 ruststand werd er uiteindelijk met 0-1 verloren van SC. Overwetering.

Victoria’28 begon prima aan de wedstrijd en wist met name in het begin van de wedstrijd enkele grote kansen te noteren. De thuisclub deed zich echter flink te kort door deze mogelijkheden niet te benutten waardoor het met 0-0 de rust in ging.

In de 2e helft wisten de gasten uit Olst, Victoria’28 beter onder druk te zetten waardoor de thuisclub minder ruimte kreeg om het goede spel van de 1e helft te continueren. Hierdoor waren de beide teams de 2e helft redelijk gelijkwaardig aan elkaar. Echte grote mogelijkheden waren er voor beide teams echter niet te vermelden. Op het moment dat iedereen dacht dat de wedstrijd zou gaan eindigen in een gelijkspel gaf Victoria’28 de complete wedstrijd uit handen. Slecht uitverdedigen bij Victoria’28 zorgde ervoor dat sc. Overwetering zijn grootste kans van de wedstrijd kreeg. Wat Victoria’28 in de 1e helft naliet, deden de gasten uit Olst beter. Zij scoorden de 0-1. De Enschedeeërs zetten hierna nog wel een keer aan maar wisten vandaag niet tot scoren te komen.

Gezien het spelbeeld van Victoria’28 mag men spreken over een zeer teleurstellend maar ook onverdiend resultaat. Ondanks het verlies is er voldoende vertrouwen te halen uit het vertoonde spel.

Voor deze week staat er nog een (inhaal) bekerwedstrijd op het programma. Dinsdagavond om 20:00 uur speelt Victoria’28 in Enter, tegen Enter Vooruit.

Volgende week zondag staat de 2e competitiewedstrijd op het programma. Victoria’28 gaat dan op bezoek bij Robur et Velocitas uit Apeldoorn.

 

Statistieken Victoria’28 – Sc. Overwetering

Opstelling Victoria’28:

Jonkers, el Badey (Laarman), Bruinewoud, S.Kamphuis, A. Pljakic, Leferink, D. Yildirim (Nuis), M. Yildirim, Sterken, Felhane (A.Pljakic), B. Kamphuis

86 min: 0-1

Gele kaarten: Bruinewoud, A. Pljakic