Teleurstellend resultaat Grote Clubactie 2014

Zondag, 23 november, 2014

Zoals bekend hebben we dit jaar met onze club voor het eerst in jaren weer meegedaan aan de Grote Clubactie. Het streven daarbij was dat alle jeugdleden vanaf de D-jeugd zouden deelnemen en minimaal 5 loten per deelnemer zouden verkopen, zodat de club na aftrek van de kosten minimaal € 2500,- zou kunnen besteden aan nieuwe voetbalmaterialen.

Via internet, mails, hoofdleiders en brief is getracht om iedereen te enthousiasmeren, ook zijn er een paar mooie prijzen ter beschikking gesteld. Als we kijken naar de uiteindelijke deelname is er sprake van een fikse teleurstelling:

-We hebben 25 jeugdteams, 19 teams hebben deelgenomen (76%), de overige teams hebben niets van zich laten horen.
– We hebben ca. 250 jeugdleden, daarvan hebben er 79 deelgenomen (32%!)

Dit betekent dat we de doelstelling niet zullen halen en het had zo mooi kunnen zijn: de 79 verkopers hebben gemiddeld veel meer dan 5 loten per persoon verkocht, hoe mooi had het kunnen zijn als alle teams en jeugdleden mee hadden gedaan….

We zullen in de komende tijd evalueren en daarbij de hulp van (hoofd)leiders inroepen, met als doelstelling om volgend jaar een beter resultaat te boeken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal het uiteindelijke resultaat bekend worden gemaakt en zullen de 3 toppers die de meeste loten hebben verkocht in het zonnetje worden gezet. Dat verdienen ze zeer zeker!!

Edwin Prijs
Voorzitter Activiteitencommissie