Springkussenfestival bij Victoria‘28

Woensdag, 3 april, 2019

Vrijdag 12 april staat de hele dag in het teken van de Koningsspelen! Op ons Ontmoetingspark organiseren wij deze dag, in samenwerking met Ontmoetingsclusters Enschede, een gratis event voor kinderen van alle leeftijden. Er is een Springkussenfestival met stormbanen en springkussens! Ook zijn er diverse sport- en spelactiviteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Iedereen uit de buurt is welkom!

Van 08:30 tot 17:00 uur is het terrein en de kantine geopend. Iedereen is welkom en kan gratis binnenlopen en deelnemen aan alles wat er te beleven is. Er kan gesprongen en gesport worden, er kan gespeeld worden in de speeltuin en er kan een drankje gedronken worden op het terras of de kantine.

Meer weten over het Springkussenfestival tijdens de Koningsspelen op vrijdag 12 april? Check dan de website van Ontmoetingsclusters Enschede >>> http://ontmoetingsclusters.nl/koningsspelen-op-ontmoetingsparken/

Voor vragen kan contact opgenomen worden met onze Ontmoetingsclustermanager Martijn Koop door een mail te sturen naar ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl.