Sponsorloop E&F Jeugd 2016

Dinsdag, 29 maart, 2016

Op woensdag 11 mei 2016 wordt er een sponsorloop georganiseerd voor de E en F jeugd. Doel daarbij is om geld in te zamelen voor een nieuwe speeltuin, die naar verwachting nog voor aanvang van de nieuwe competitie klaar zal zijn. De financiering is zo goed als rond, maar om betere en mooiere toestellen te krijgen hebben we besloten een sponsorloop te organiseren. Het motto zal dan ook zijn "Een speeltuin om voor te rennen!".

De huidige speeltuin verdwijnt en wordt terras en de nieuwe speeltuin komt dan iets verderop waar nu de doelen gestald staan. Dit is voor de kinderen een stuk veiliger, vooral tijdens wedstrijden.

De tijden zijn van 16.45 – 17.45 uur voor de F-jeugd en van 18.00-19.00 uur voor de E-jeugd. De sponsorloop zelf duurt maximaal een half uur, na die tijd is er voor de deelnemers wat drinken en een snack. De voetbalschool vervalt op deze dag.

Er zijn mooie prijzen te winnen voor de deelnemers! Voor zowel de E-jeugd als de F-jeugd hebben we per groep 3 prijzen beschikbaar voor de deelnemers die de meeste sponsorgelden weten op te halen:

1e prijs: 4 entreetickets voor Erlebnispark Kettelerhof
2e prijs: Adidas Euro 2016 Voetbal
3e prijs: 4 entreekaarten voor Bounz

Daarnaast hebben wij een leuke prijs voor het team dat de meeste sponsorgelden weet op te halen namelijk met hele team (+ begeleiders) 1,5 klimmen op een parcours in het klimbos Rutbeek!

Voor de leiders/trainers van de elftallen houden we op maandag 11-04-2016 en woensdag 13-04-2016 van 18.15 – 18.30 uur een informatiebijeenkomsten voor de leiders. Tijdens de bijeenkomsten wordt toegelicht wat de bedoeling is, hoe het parcours er uitziet, hoe we het geld willen innen, wanneer de prijzen worden uitgereikt, wanneer de opbrengst bekend wordt gemaakt en wat we verwachten van de leiders. Ook worden er sponsorformulieren per team uitgereikt.

We willen met nadruk vragen of alle leiders van de elftallen aanwezig kunnen zijn tijdens die bijeenkomsten? Vervangende ouders is natuurlijk ook prima! De informatiebijeenkomsten zijn tijdens de uren van de voetbalschool, dus naar onze mening moet er een leider of ouder van het team aanwezig kunnen zijn.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!!

Groet,
Edwin Prijs, Rene Veltink en Kirstin Weldink
Activiteitencommissie Victoria ’28