Sponsoractie JUMBO Theo Janssen voor Victoria ’28

Zondag, 14 februari, 2016

JUMBO (Theo Janssen) maakt een vuist voor verenigingen. Veel clubs hebben het zwaar. Minder subsidie, afnemende ledenaantallen… het wordt steeds lastiger de jaarlijkse begroting rond te krijgen. ‘Kan Jumbo ons sponsoren?’, luidt dan ook steeds vaker de vraag. Hun antwoord?

Een volmondig ‘ja’! JUMBO Theo Janssen in Enschede/Burg. M. van Veenlaan 100-Boswinkel heeft besloten een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via een speciale sponsoractie. Elke vereniging in Enschede kan deelnemen en iedereen kan op dezelfde manier een mooi sponsorbedrag verdienen.

Alles uit de (actie)kast
Leden, familie, buren, vrienden, kennissen… we roepen iedereen op die onze vereniging een warm hart toedraagt om hun ‘trots’ te steunen. Zo heeft u de hoogte van het sponsorbedrag gedeeltelijk in eigen hand.

Hoe werkt het:

In de periode van 15 februari tot en met 29 mei ontvangt iedere klant van JUMBO Theo Janssen bij elke €10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. U scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen Victoria ’28 uit om uw sponsorpunt aan ons te schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000 naar rato over de deelnemende sportverenigingen verdeeld. Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw familieleden en motiveer iedereen om bij JUMBO Theo Janssen onze vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.

Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen (Theo-TV) in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is!

jumbo actie