Schalke 04 komt naar Victoria ’28

Dinsdag, 16 mei, 2017

Tijdens Schalke auf Tournee ga jij op dezelfde manier trainen als topspelers Klaas Jan Huntelaar, Mesut Özil, Julian Draxler en Maximilian Meyer. Schalke 04 “de koningsblauwen” een van de grootste voetbalclubs van Duitsland komt bij jou in de buurt om je de Duitse voetbal mentaliteit bij te brengen.

Schalke auf Tournee komt van 24 juli t/m 28 juli 2017 naar Victoria ’28 te Enschede. Meld je aan en ontvang je € 15,-vroegboekkorting. Voer tijdens het aanmelden de volgende code in: VBENCHD en profiteer van deze actie. Er zijn 96 plekken, dus claim snel je plekje! Meld je snel aan op: http://schalkeauftournee.nl/

Techniek, teamwork & collectief.

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers en een hoofdtrainer afkomstig van de jeugdopleiding van Schalke 04 ga jij fantastische voetbaldagen tegen moet. Elke dag zie je je zelf beter worden en groeien door Schalkes unieke trainingsmethodes. Een echte Schalke speler geeft nooit op, werkt hard en is technisch. Jij gaat je de Schalke filosofie eigen te maken.

Testen en meten
De hele week gaan we je testen en meten op kwaliteiten volgens de Schalke filosofie. Dit zijn: Beweglichkeit (hoe bewegelijk ben jij), Freistoβ (ben jij de vrijetrappenspecialist), Reaktionsball (heb jij de beste reacties), Geschwindigkeit (wie is de snelste van het team), Dribbeln (dribbel jij overal doorheen) & Kraft (ben jij niet van de bal af te krijgen). Aan het eind van deze dagen ontvang jij je spelersrapport waarin alle test en meet moment beoordeeld zijn.

Bezoek aan de Veltins Arena.
Er gaat er ook een bezoek aan de Veltins Arena gebracht worden. De Veltins Arena een van de grootste stadions van Duitsland en de thuisbasis van Schalke 04. Met de bus vertrek jij samen met je teamgenoten naar Schalke voor een rondleiding en wie weet maak jij straks een selfie met Klaas Jan Huntelaar of Maximilian Meyer.