Ruud van Nistelrooy Academy

Maandag, 2 december, 2013

Op 25 nov. heeft Ruud van Nistelrooy zijn Academy bij Victoria '28 geopend. De Stichting Ruud van Nistelrooy Academy draagt bij aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van meisjes en jongens tussen de negen en twaalf jaar die weinig kansen ervaren, door gebruik te maken van hun talenten.

De Ruud van Nistelrooy Academy gelooft dat alle kinderen de toekomst hebben, maar dat sommigen wel een duwtje in de rug nodig hebben. Dat duwtje krijgen ze bij de Ruud van Nistelrooy Academy.

Ieder kind verdient een kans om zich te ontwikkelen en ieder kind heeft talenten. De Ruud van Nistelrooy Academy draagt bij aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling door kinderen te laten ervaren dat succes niet alleen is weggelegd voor anderen, maar dat iedereen succesvol kan zijn op zijn/haar eigen manier. Hiervoor gebruiken we de kwaliteiten die bij ieder kind aanwezig zijn.

De Academy heeft nu locaties in Eindhoven, Den Bosch, Oss en Enschede.

Bij de opening kon je zien dat de belangstelling voor Sport bij Ruud van NIstelrooy hoog in het vaandel heeft staan. Hij heeft ruim een half uur met de kinderen gevoetbald.

Op onderstaande foto staat  Ruud van Nistelrooy met de dinsdag vrijwilligers van Victoria ’28 die de accommodatie voor deze Academy bij Victoria ’28 hebben verbouwd.

rvnacc

Van links naar rechts:
Henk, Dick, Ruud, Michel, Rob en Hans.