Rondje voor de Club

Donderdag, 19 november, 2020

Door de huidige maatregelen omtrent het coronavirus hebben convenantclubs het zwaar. Veel wedstrijden worden afgelast en de kantines moeten gesloten blijven. Het gevolg hierbij is dat ze veel geld mislopen en zelfs moeten vrezen voor hun voortbestaan. Daarom komt FC Twente in actie. Help je mee?

Even blijven hangen na een doordeweekse training, het na een wedstrijd gezamenlijk proosten op de overwinning of het simpelweg genieten van een lekkere snack in de kantine. Het is bij een vereniging de normaalste zaak van de wereld, toch is dat onder de huidige omstandigheden niet het geval. De kantine is voor clubs een van de grootste inkomstenbronnen van allemaal. Juist die inkomstenbron is op dit moment noodgedwongen gesloten. Het kan leiden tot grote financiële problemen, met alle gevolgen van dien.

Geef je club een rondje

FC Twente ziet haar partnerverenigingen als een belangrijk onderdeel van de club. Om die reden willen wij hun ook in deze zware periode een hart onder de riem steken. Dit doen we door ons aan te sluiten bij de actie van Clubplan Nederland, welke het geven van een donatie ter waarde van een rondje in de kantine mogelijk maakt. Weliswaar niet in de kantine aan je teamgenoten of sportvrienden, maar digitaal. Je krijgt er geen drankjes voor terug, maar op deze wijze kun jij als supporter, lid of liefhebber je eigen vereniging in deze lastige tijd enorm steunen.

Deelnemen aan de actie

Meedoen kan door hieronder op de naam van je club te klikken of via de website van Rondjevoorjeclub. Een rondje kost €20,-. Het is ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegelijk te geven. De donaties gaan vervolgens naar de clubkas van de door jouw gekozen convenantclub. De actie loopt nog tot het einde van dit kalenderjaar waarna de donaties in januari 2021 worden uitgekeerd. Dus twijfel niet, kom naar deze ‘virtuele’ kantine en geef een rondje!

Rondje voor de Club!