Rigtersbleek F1 – Victoria ’28 F1 (Beker)

Vrijdag, 11 september, 2015

Afgelopen zaterdag (5-9-2015) stond de laatste poulewedstrijd in de beker op het programma. Er werd bij hoofdklasser Rigtersbleek F1 gespeeld.

Tijdens hevige regenbuien begon onze F1 goed aan de wedstrijd, met veel inzet en goed samenspel. Helaas was het Rigtersbleek die het eerste het net wist te vinden 1-0. In een verder gelijk opgaande eerste helft wisten beide ploegen niet meer tot scoren te komen.

In de rust werden volgers en publiek door de begeleiding van Victoria ’28 verrast, hebben ze misschien een mental coach of een sportpsycholoog aan de staf toegevoegd? Er was in ieder geval een extra persoon bij het teamoverleg. Zou dit helpen?

In de tweede helft wist Ties voor Victoria ’28 de 1-1 binnen te prikken, helaas maakte ‘de bleek’ daarna alweer vrij snel de 1-2. Onze jongens leken wel extra gemotiveerd en knokten zich via Ashur (2-2) en Ties (3-2) naar een voorsprong. Vlak voor tijd werd het toch nog 3-3 en dit was toch een beetje een domper. MAAR! De jongens pakten de bal en vroegen de scheids hoe lang er nog te spelen was (stukje mental coaching?) en ze gooiden nog een keer alles op de aanval. Dit resulteerde uiteindelijk in de 3-4 door de jarige Sem. Goed gewerkt jongens, TOP!

Nu nog even afwachten of dit resultaat genoeg is om door te gaan in de beker.