Programma Victoria ’28 SNS E & F Toernooi

Zaterdag, 16 mei, 2015

Nog 9 nachtjes slapen en dan is het alweer zover, dan begint het Victoria '28 E & F toernooi. Op maandag 25 mei (2e Pinksterdag) zullen 25 teams hun wedstrijden spelen van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.

Mede namens het bestuur van Victoria’28 heten wij u alvast van harte welkom op ons complex! We zijn blij en trots om wederom alle teams te verwelkomen voor het E&F toernooi. Dit jaar alweer de derde editie!

Ook dit seizoen heeft Victoria ‘28 weer geïnvesteerd in de jeugd. Met 9 E-teams en 11 F-teams zijn we nog steeds de grootste jeugdafdeling van Enschede Zuid.  De voetbalschool heeft dit seizoen wederom al onze E- en F-spelers getraind, waardoor onze beginnende spelers & speelsters de basisvaardigheden van het voetbal wordt aangeleerd. Vandaag laten zij graag hun aangeleerde vaardigheden zien aan ouders, familie en vrienden. Wij spreken dan ook de verwachting uit dat het een sportieve en gezellige dag gaat worden op ons complex waarbij het spelplezier voor een ieder bovenaan zou moeten staan!

Wij willen graag bijdragen aan een leefbare samenleving en hechten daarom veel waarde aan een sportief en gezellig verloop van onze toernooi, zowel binnen als buiten de lijnen.

We wensen alle spelers, begeleiders, scheidsrechters, ouders en andere belangstellenden vooral veel plezier op deze toernooi dag!

pdf iconProgrammaboekje Victoria ’28 SNS E en F toernooi 2015

Miriam Zwartbroek, Sandra Dam en Ronald Schepers
Toernooicommissie v.v. Victoria ‘28