Prima spel Victoria ’28 F3 tegen een hard spelend ATC’65

Zondag, 2 november, 2014

Op deze 1e novemberdag van 2014 verzamelden de voetballers van Victoria '28 F3 zich op Sportpark Wesselerbrink.

– Doelstelling: samen op pad naar ATC’65 in Hengelo om 3 punten op te halen!
– Tactiek: d.m.v. combinatievoetbal de tegenstander uit elkaar trekken om scoringskansen en te creëren!
– Spelers: Sem, Sergio, Elias, Lenn, Ties, Lars (keeper), Matthijs, Asjur (captain), Luca

De wedstrijd:
Na een gretige warming up onder leiding van Philip Ruhlman en na het mentale oppeppen van Gerben Booy waren de jongens helemaal klaar voor de wedstrijd.
Al snel werd duidelijk wie de lakens uit zou delen deze ochtend, dit waren de Victorianen. Wat duidelijk te zien was is dat de jongens goed om zich heen keken en op het juiste moment de bal naar een teamgenoot speelden, ATC’65 kwam regelmatig een stapje te laat en dus leverde dit al snel kansen en doelpunten op!! De ouders en opa’s en oma’s aan de zijkant genoten zichtbaar van het frivole spel en de kansen die Victoria ’28 creëerde. Er waren mooie aanvallen te bewonderen maar ook strijd werd geleverd, iets wat steeds meer naar voren zou komen deze wedstrijd. Door het overwicht van de jongens van Victoria ’28 was de stand met rust 0-5 en waren de Hengeloers zichtbaar geïrriteerd!!

Victoria ’28 ging de 2e helft rustig verder met het spel wat ze wilden spelen, dus aanvallen. Hierdoor werd het spel grimmiger en werden er vaker slidings ingezet en pootjes gehaakt door de jongens van ATC’65. Er werd uiteindelijk, tot ergenis van de ouders en begeleiding van Victoria ’28, een paar keer goed nageschopt! Iets wat bij de begeleiding van ATC’65 niet zo’n issue was. Uiteindelijk was er 1 verdiende winnaar en werd het spel winnend afgesloten met 1-7 door onze groen-wit gestreepte strijders!

Jongens van de F3, SUPER SAMENGEWERKT!

Groetjes van een spontaan benoemde auteur van dit verslag 😉