Peter de Vries nieuwe Technisch Coördinator Victoria ’28

Donderdag, 9 juni, 2016

Vanaf aankomend seizoen zal Peter de Vries de functie van technisch coördinator van Victoria '28 bekleden. Hieronder stelt Peter zich alvast aan u voor.

IMG_4802

Naam: Peter de Vries

Leeftijd: 44 jaar

Beroep: Accountmanager bij de Persgroep

Huidige club: ATC’65

Functie: Hoofdtrainer

Ex-clubs: DOS’19, HSC’21, BWO, VV Oldenzaal

Overige functies bekleed: jeugdtrainer

Clubs als voetballer: DOS’19 en Sparta Nordhorn

Wie is Peter de Vries?
Ik ben geboren en getogen in Denekamp, getrouwd en heb twee dochters.
Voetbal is mijn passie en waar ik nog steeds veel plezier in heb

Je bent aangesteld als de nieuwe TC van Victoria ’28, wat houdt dat precies in?
Ik ben verantwoordelijk voor de jeugdopleiding binnen Victoria ’28 waarin ik trainers probeer te begeleiden om onder de best mogelijke condities te kunnen werken. En om de ontwikkeling van de jeugdspelers te bevorderen met als doel om uiteindelijk in het 1e elftal te bereiken.

Je bent op dit moment trainer bij ATC’65, hoe is Victoria ’28 bij jou terecht gekomen en wat was de doorslag voor jouw keuze?
Ik werd gebeld door Arjan Smoors waarmee ik samen heb gespeeld bij DOS’19, met de vraag of dit wat voor mij was. Ik heb toen een gesprek gehad met Arjan en Remco en dat gesprek was zeer goed en mij leek het altijd al leuk om deze functie te gaan bekleden.

Wat weet je van Victoria ’28?
Victoria ’28 stond altijd bekend om haar goeie jeugd en technisch zeer vaardige spelers.
Als trainer kan ik mij herinneren dat ik bij Victoria nog nooit heb gewonnen.

Moet je alles van begin af aan gaan opbouwen bij Victoria ’28, of ligt er al een basis?
De basis ligt er dmv zeer enthousiaste trainers en vrijwilligers, maar ik vind dat de huidige structuur wel beter moet. En daar ligt een mooie uitdaging voor Victoria ’28.

Wat is de doelstelling vanuit de club waar jij mee aan de slag gaat, en op welke termijn moet deze behaald zijn?
Mijn doelstelling is dat het individu het belangrijkste is. Het doel moet dan ook zijn dat jeugdspelers zich bij Victoria goed kunnen ontwikkelen en dat er jaarlijks spelers zijn die de stap kunnen maken naar de 1e selectie.

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik wens iedereen bij Victoria ’28 een sportief nieuw seizoen