Overschrijvingen of uitschrijvingen 2018-2019

Dinsdag, 12 juni, 2018

We zijn bijna aan het eind van voetbalseizoen 2017/2018. Velen van jullie zijn klaar met spelen in de maand mei. Sommigen van jullie zullen dan de balans gaan opmaken: blijven bij Victoria'28 of vertrekken naar een andere vereniging. Uiteraard hopen wij natuurlijk dat iedereen bij ons blijft voetballen!

Daarnaast zullen er ook spelers zijn die juist naar Victoria ’28 toe komen. Voor zowel de komende als de vertrekkende speler geldt dat men zich moet overschrijven volgens KNVB-reglement.

Om deze overschrijvingen zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we 3 avonden waarop je je kunt inschrijven. Men moet zich dan wel persoonlijk melden op deze avonden.

Als je in seizoen 2018/2019 bij ons wilt komen voetballen en sta je momenteel ingeschreven bij een andere club, kun je op de volgende avonden bij ons terecht voor het inschrijven:

  • Dinsdag 5 juni van 18:30 t/m 20:00 uur
  • Dinsdag 12 juni van 18:30 t/m 20:00 uur
  • Vrijdag 15 juni van 18:30 t/m 20:00 uur

(Vrijdag 15 juni is de laatste mogelijkheid vanwege sluitdatum bij de KNVB!)

Neem dan de volgende zaken mee:

  • Het ingevuld aanmeldingsformulier
  • Legitimatiebewijs
  • KNVB Nummer
Overschrijven van Victoria’28 (naar een andere club)

Zorg ervoor dat je de contributiegelden hebt voldaan en eventueel geleende sponsorkleding hebt ingeleverd zodat wij geen blokkade hoeven in te stellen. Meld je vervolgens aan bij de nieuwe club en zij zullen het verder voor je regelen.

Overschrijven van en naar een buitenlandse club (buiten Nederland)

Dit gaat nog steeds op de oude wijze via een overschrijvingsformulier. De Nederlandse club dient een overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen naar KNVB Zeist. De buitenlandse club meldt de speler aan/af bij hun voetbalbond, waarna beide bonden de overschrijving verder afhandelen.

Uitschrijven (zonder dat je naar een andere club gaat)

Als je geen lid meer wilt zijn van onze voetbalclub dan kan je je vóór 30 juni uitschrijven. Je kunt je het hele jaar uitschrijven maar je blijft contributie plichtig tot en met 30 juni van het lopende seizoen. Dit is een KNVB regel.

Uitschrijven kan alleen schriftelijk via e-mailadres: ledenadministratie@victoria28.nl