Overschrijven of uitschrijven

Maandag, 30 mei, 2016

Sinds dit jaar is digitaal overschrijven door de KNVB ingevoerd, dit houd in dat je bij je nieuwe club moet aanmelden. Deze aanmelding komt via de KNVB (overschrijving digitaal) automatisch bij ons terecht. Je moet rekening houden met twee zaken:

  1. Je hebt bij de verlatende club alle contributie voldaan en eventueel geleende sponsorkleding ingeleverd. Indien dit niet het geval is dan zal de verlatende club een blokkade opleggen waardoor de overschrijving niet door kan gaan
  2. De overschrijving moet voor de deadline van 15 juni bij de KNVB binnen zijn. Is dit niet het geval dan zal de overschrijving niet in behandeling worden genomen.

Overschrijven naar Victoria ’28 (vanaf een andere club)

Als je in seizoen 2016/2017 bij ons wilt komen voetballen en sta je momenteel ingeschreven bij een andere club, kun je op de volgende avonden bij ons terecht voor het inschrijven:

  • Dinsdag 7 Juni van 18:30 – 20:00
  • Donderdag 9 Juni van 18:30 – 20:00
  • Maandag 13 Juni van 18:30 – 20:00 (Dit is de laatste mogelijkheid vanwege sluitdatum bij de KNVB!)

Neem dan de volgende zaken mee:

Overschrijven van Victoria ’28 (naar een andere club)

Zorg ervoor dat je de contributiegelden hebt voldaan en eventeel geleende sponsorkleding hebt ingeleverd zodat wij geen blokkade hoeven in te stellen. Meld je vervolgens aan bij de nieuwe club en zij zullen het verder voor je regelen.

Meer informatie over  digitaal overschrijven:  http://www.knvb.nl/assist/wedstrijdzaken/overschrijvingen

Uitschrijven (zonder dat je naar een andere club gaat)
Als je geen lid meer wilt zijn van onze voetbalclub dan kan je je vóór 30 juni uitschrijven. Je kunt je het hele jaar uitschrijven maar je blijft contributie plichtig tot en met 30 juni van het lopende seizoen. Dit is een KNVB regel.

Uitschrijven kan alleen schriftelijk per post of per e-mail.
Het postadres is:
Postbus 40003
Postcode 7504 RA te Enschede
Het e-mail adres is: ledenadministratie@victoria28.nl