Ouder en Kind Wedstrijddag groot succes!

Zondag, 21 juni, 2015

Afgelopen zaterdag was het weer zover, het jaarlijkse Ouder en Kind Wedstrijddag. Dit jaar werd deze gesponsord door het Hart voor Victoria. Het Hart voor Victoria ’28 is 1 oktober 1997 opgericht. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk leden van Victoria ’28 bijeen te brengen die een hart voor Victoria ’28 hebben. Leden die Victoria ’28 zowel in goede als in slechte tijden steunen.

Dit jaar was dus het Ouder & Kind Wedstrijddag aan de beurt. Deze dag is voor de jeugd van Victoria ’28 die hun talenten kunnen laten zien aan alle ouders en opa’s en oma’s, broers en zussen en tantes en ooms. Er was genoeg vertier voor een ieder. Een grote springkussen in de vorm van een voetbal, een snelheidsmeter om je schot te meten, je kon een “echte” Hart voor Victoria Tattoo zetten en er was zelfs een heerlijke suikerspin te verkrijgen.

Ouder Kind 2015 (188)

Als eersten begonnen de eerste F & E teams rond 11.00 uur te voetballen tegen de ouders. Uiteraard werd er op het scherpst van de snede gevoetbald en wilden de ouders niet onder doen aan de jonge getalenteerde voetballertjes. Menig ouder kwam erachter dat conditie met de jaren minder wordt en steeds meer de verdediging in werden gedrukt. Door goed samenspel won menig jeugdteam haar wedstrijd tegen de ouders.

Ouder Kind 2015 (279)

Rond 13.00 uur werd de eerste wedstrijd tegen de spelers van de selectie gevoetbald. Door een overmacht aan spelertjes en een goede tactiek werd de selectie dan ook helemaal weggespeeld. De ene naar de andere kans werd onmiddellijk afgemaakt. De score was dan ook moeilijk bij te houden. Laten we het er maar ophouden dat er met grote cijfers werd gewonnen door de jeugd. Ook de tweede wedstrijd werd er met groot enthousiasme gespeeld en ook die wedstrijd werd met grote cijfers verloren door de selectie.

Ouder Kind 2015 (78)

Na deze 2 wedstrijden waren de E & D jeugd aan de beurt om hun wedstrijden te spelen tegen hun ouders. Ook hier droop het plezier er vanaf en werd menig ouder weggespeeld. Na hun wedstrijden kon men nog gebruik maken van een heerlijk bereide Happy Vic Menu met zelfs een kleine attentie erin. Bijna 200 menu’s werden met veel liefde bereid door de vrijwilligers van vandaag.

Ouder Kind 2015 (262)

Rond 16.00 uur was alles gespeeld en werd er nog even nagepraat onder het genot van een drankje. Wij danken de organisatie, activiteitencommissie en alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze geslaagde dag!

U kunt hier de foto’s bekijken. Meer informatie over het Hart voor Victoria vindt u hier.