Oproep Biljartclub Victoria

Donderdag, 10 september, 2020

Biljartclub Victoria maakt inmiddels een aantal jaren onderdeel uit van de voetbalvereniging Victoria' 28. Deze mooie vereniging binnen de voetbalvereniging bestaat inmiddels uit 16 enthousiaste leden.

Elke maandagavond is er een vrije oefenavond. Op de dinsdagavond wordt er in een bedrijfscompetitie gespeeld. Tegenstanders zijn bijvoorbeeld de Politie, KPN, Apollo Vredestein, de NS en anderen.

Op de woensdagmiddag wordt er in een seniorencompetitie (AKC) gespeeld. Dit kan af en toe ook op een donderdag zijn. De tegenstanders in die competitie zijn de Posten, Het Achtervoort, De Blenken, Florapark, Gunia, De Hatteler, Meros, Zuiderspeeltuin, Stadsgaarde, City Boys, Stadsveld,Twekkelerveld en Het Veldhof.

Elk jaar worden er drie gezelligheids-toernooien gespeeld. Deze dagen zijn altijd op de zaterdag.

Nu zijn we door o.a. vergrijzing, maar ook door langdurige zieken als vereniging op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Uiteraard is een ieder welkom en ook vrouwen worden absoluut uitgenodigd om zich aan te melden als lid. Het is altijd mogelijk om eerst op proef mee te draaien op de maandag.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met:

Robin Romarck
06-15684587
robin.romarck@gmail.com