Opnieuw overwinning Victoria ’28 F4

Maandag, 10 november, 2014

Vandaag stond de wedstrijd tegen Rigtersbleek op het programma. Zij staan onderaan dus de meeste spelers dachten dat doen we wel even.

Maar Rigtersbleek voetbalde gewoon goed mee en dat kwam vooral doordat ze het spel klein hielden. We creëerden wel kansen maar iedere keer zat er wel een voetje van de tegenstander tussen. Ook probeerden we in de eerste helft te veel alleen er werd niet tot nauwelijks samengespeeld. En als er dan een keer samengespeeld werd dan werd vaak de verkeerde oplossing gezocht.
Toch kwamen we op de 1-0 door een slalom van cleo tussen 3 spelers door waarnaar hij de bal achter de keeper schoot. Daarna werd er bij vlagen toch wat beter gespeeld en kon Lars de bal een keer mooi inschieten.

In de rust hebben we even gepraat met de jongens dat ze beter gebruik moesten maken van het hele veld en dat ze wat meer inzet moesten tonen. Nou dit hebben ze prima opgepakt. Er werd steeds beter samengespeeld en er werden mooie aanvallen gemaakt en met goed samenspel. Dit resulteerde dan tot de 3-0 en 4-0 van Kas. Maar ook moesten we toch nog oppassen voor Rigtersbleek. Ze kwamen er nog een paar keer gevaarlijk uit maar door goed ingrijpen van onze verdedigers of Maarten onze keeper hielden we de nul. Ook scoorden Ali nog de 5-0 en Cleo de 6-0 en dit was tevens de eindstand.

Een goede wedstrijd met een uitstekende tweede helft, top gedaan.

~ Brian