Nieuwjaarsreceptie Victoria ’28

Donderdag, 16 januari, 2014

Afgelopen zaterdag 11 januari heeft Victoria '28 haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden in het clubgebouw aan de Geesinksweg.

De druk bezochte receptie werd geopend door onze penningmeester en tevens interim voorzitter Erwin Van Dijk, die een inleidend en nostalgisch verhaal hield over Victoria ’28 zoals hij die had beleefd als kleine jongen aan de hand van zijn vader. Dit verhaal ging erin als zoete koek met als gevolg een prachtig applaus.

Het officiële gedeelte werd uiteraard begonnen met het huldigen van de jubilarissen;
25 jaar
Bram Siero( die helemaal vanuit Den Bosch was gekomen )

Bram Siero

 

 

 

 

 

 

Peter Screy (was helaas verhinderd)
Tim van der Kaap (was helaas verhinderd)

40 Jaar
Alfons Beune

nieuwjaar (2)

 

 

 

 

 

 

Peter Peperkamp (was helaas verhinderd)

50 Jaar
Willie Geesing

nieuwjaar (4)

 

 

 

 

 

 

Herman Kerklau
nieuwjaar (3)

 

 

 

 

 

 

Ook het Team van het jaar werd deze keer weer verkozen en dat is geworden; de accommodatie commissie oftewel “de dinsdag groep”. Deze groep maakt zich elke week nuttig met onderhoud van het clubgebouw en rond en om de velden. Rien van de Schans mocht namens deze groep de award ontvangen.

nieuwjaar (6)

 

 

 

 

 

 

 

Ja, en dan de Victoriaan van het jaar. Wie zou dit jaar deze felbegeerde award in de wacht slepen?
Rudy Sesink is Victoriaan van het jaar 2013 geworden. De man die afgelopen jaren zich vooral bezig hield met de financiën en alles wat erbij komt kijken. Daarom de juiste man en de naam voor een inscriptie in de Zilveren Wisselbeker.

nieuwjaar (7)
Na het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje, een drankje en live muziek. De muzikant heeft duidelijk voor de gezellige sfeer gezorgd, alleen duurde het even voordat men de schroom van zich afwierp en op de dansvloer verscheen.

De leden achter de bar en in de bediening hebben ook deze keer weer erg hun best gedaan om de avond tot een succes te maken. Allen bedankt voor deze gezellige dag!

~ Roel Bartels