Nieuwe hoofdtrainer Victoria ’28

Zaterdag, 24 januari, 2015

Aan het eind van dit seizoen zal hoofdtrainer Michael Dikken Victoria '28 na 2 jaar verlaten. In zijn eerste seizoen behield hij Victoria '28 in de 3e klasse nadat een groot deel van de selectie was vertrokken naar elders.

Op dit moment staat Victoria ’28 op de 11e positie in de 3e klasse A. Michael Dikken zal betrokken blijven bij Victoria ’28 met zijn Voetbalschool Euregio voor de E & F jeugd.

Inmiddels is zijn opvolger bekend. Remco van der Weide (26 jaar), woonachtig in Gronau, zal vanaf seizoen 2015/2016 hoofdtrainer worden van de eerste selectie van Victoria ’28. De afgelopen 4 seizoenen was Remco hoofdtrainer bij De Tukkers. Daarvoor trainde hij 2 seizoenen de A1 van de Albergse vereniging. In de jaren ervoor had hij al bij verschillende clubs in de keuken meegekeken.
In de afgelopen jaren TC III en TC II behaald en de opleiding voetbal coördinator op het CIOS. Remco wil zo spoedig mogelijk beginnen aan de cursus TC I.

Remco van der Weide

Remco van der Weide

Er zal bij Victoria ’28 ook vanaf seizoen 2015/2016 een nieuwe technische coördinator in dienst treden. De nieuwe naam is Benno Oude Nijhuis. Benno die onder andere bij de Tukkers de D1 en C1 trainde en assistent was bij de Tukkers 1 en 2, was de afgelopen jaren bij HHC Hardenberg in dienst als trainer van de D1 en B1 en assistent bij het 2e elftal.
Benno zal verantwoordelijk zijn voor het begeleiden en opleiden van de trainers en het bewaken van de voetbalwijze van Victoria ’28.

Benno Oude Nijhuis

Benno Oude Nijhuis