Nederlands Techniek Kampioenschap en Keepersdag op 16 augustus

Donderdag, 1 augustus, 2013

Op vrijdag 16 augustus biedt de Vitale Sportverenigingen Victoria '28 en de Enschedese Boys jouw ideale mogelijkheid om de vakantie sportief af te sluiten.

Voor alle voetballers zijn de Nederlandse Techniek Kampioenschappen, inschrijven via http://www.moves-skills.nl/?show=inschrijven.php.

De kosten voor dit evenement zijn € 40,00 p.p.
Deze dag vol met technische oefeningen maken jou een betere voetballer.

Voor alle keepers is er de inloop dag van Keepersschool Twente. Dit is voor alle keepers om kennis te maken met de keepersschool. De deelname hieraan is gratis.
Beide evenementen beginnen om 09.30 uur.

Wat gaan we doen?

Voetballers in de leeftijdscategorie 6 t/m 14 jaar krijgen een hele dag onze filosofie over techniektraining in circuitvorm door ons opgeleide techniektrainers van de eigen deelnemende club aangeboden.

Ook krijgen alle deelnemers een eigen voetbal mee en een speciaal voor dit Nederlands Kampioenschap ontworpen sponsorvrij voetbalshirt. Ook ontvangt men een speciaal voor ons geslagen medaille (retro-stijl) en een uitgave van voetbalmagazine GOAL!.

Tevens krijgen alle deelnemers van ons een officieel Nederlands Techniek Kampioenschap-voetbaldiploma als bewijs van deelname. De lunch wordt door de club verzorgt.