MVV 29 wint verdiend van Victoria ’28

Dinsdag, 29 oktober, 2013

Harbrinkhoek - Afgelopen zondag stond voor MVV'29 de nu al erg belangrijke wedstrijd tegen Victoria'28 op het programma. De weergoden zaten niet mee, het was echt herfstweer, maar dat mocht de pret niet drukken. MVV'29 moest winnen anders kwam er al een gaatje op de ranglijst.

MVV’29 begon sterk aan de wedstrijd en was de bovenliggende partij. Na een kleine 5 minuten gaf Roy Huls een steekbal op de goed doorgelopen Cas oude Avenhuis. Hierdoor kwam Cas alleen op de keeper af en schoot de bal beheerst in het hoekje van het doel. 1-0 voor MVV. MVV voelde dat ze deze wedstrijd moesten winnen en dat dat ook zeker kon. Niet veel later kwam Bas Alberink alleen op de keeper af en ook hij schoot de bal beheerst binnen. Zo stond MVV binnen 10 min met 2-0 voor. Door onoplettendheid bij MVV kwam al vrij snel daarna de 2-1 tegen de touwen. MVV wist dat ze de voorsprong niet uit handen mochten geven en ging voor de 3-1. Dit gebeurde 5 minuten voor de rust. Een voorzet van Cas kwam bij Roy Huls en die plaatste hem gericht tegen het net aan.

Na de rust werd er weinig gevoetbald, de weersomstandigheden hielpen ook niet echt mee. Victoria probeerde iets meer druk voor uit te zetten maar ze konden dit niet tot kansen omzetten. In de laatste 5 minuten kreeg MVV nog een paar kansen. Roy Huls miste helaas een goede mogelijkheid maar dit is hem vergeven. Vlak voor het einde van de wedstrijd kwam er toch nog de 4-1. Ramon Lesker liep langs de verdediging van Victoria en met buitenkantje rechts schoot hij hem strak in het hoekje. Zo heeft MVV’29 eindelijk haar eerste welverdiende 3 punten.

 

Bron: http://www.mvv29.nl