Mooie eindstand voor Victoria ’28 F2 tegen Avanti F4

Maandag, 30 september, 2013

Zaterdagochtend werd thuis een leuke wedstrijd gespeeld tegen Avanti F4. Vol vertrouwen gingen ze het veld op, Niels,Quint, Jacob, Koen, Jamy, Derdo, Diego, Ainesh en Minden, en vol vertrouwen speelden ze hun 2 de wedstrijd in deze competitie.

Al snel was er sprake van overwicht voor Victoria ’28, het spel vond voornamelijk plaats voor de goal van Avanti. Niels had nog niet veel te doen, hij bekeek het spel van een afstandje. Er werd veel aangevallen, al op het middenveld door Derdo en Jamy en Diego deed meerdere pogingen op het doel, helaas werden alleen de paal en de lat geraakt. Als Avanti al in de buurt kwam van de goal, zorgde de sterke verdediging van Jacob, Quint en Koen ervoor dat er niet gescoord kon worden. In de rust was de stand dan ook nog steeds 0-0.

Na de rust kwam er al snel een doorbraak door een goal van Minden, die hem met links erin schoot, hij had goed geluisterd naar coach Egbert die hem in de rust al iets daarover had toegefluisterd. Daarna leek het vertrouwen bij Victoria ’28 te groeien, en door mooi combinatiespel tussen Ainesh en Minden werd de druk nog wat opgevoerd. Jacob voelde zich vrij genoeg om naar voren te komen en schoot een bal met effect, waardoor die uit de handen van de keeper draaide en Victoria ’28 op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Het was een mooie wedstrijd om te zien, er werd wederom sportief gespeeld en mooi gecombineerd. Hoe de 3 de goal tot stand kwam blijft wat onduidelijk, het was uiteindelijk een eigen doelpunt van Avanti. De blijdschap bij F2 was er niet minder om. Toen de scheidsrechter affloot was de eerste overwinning binnen, 3-0!