Monsterscore voor Victoria ’28 E3

Zaterdag, 16 november, 2013

Een ware doelpuntenregen kreeg UDI E1 in de eerste helft te verwerken. De Victoria ’28 E3 spelers waren goed op schot. De overigens zeer sportieve tegenstanders kregen het ene doelpunt na het andere om de oren.

Direct vanaf het begin was het duidelijk dat het een oneerlijk strijd zou worden. UDI E1 deed zijn uiterste best, maar het klassenverschil was te groot om serieuze tegenstand te kunnen bieden. De Victoria ’28 E3 spelers gingen dan ook helemaal los. Het was vooral de man of the match Thije die zijn kans schoon zag. Als centraal verdediger had hij dit seizoen al heel veel doelpunten weten te voorkomen, maar er nog geen eentje achter zijn naam staan. Dat hebben we geweten. Hij denderde met zo veel overtuiging door de UDI verdediging, dat de tegenstanders alleen maar konden toekijken. Al snel had hij een hattrick op zijn naam én een glimlach van oor tot oor, die er overigens de rest van de wedstrijd ook niet meer af ging.

In de tweede helft was UDI E1 van de schrik bekomen en creëerden een aantal snelle uitbraken. Ondanks de forse achterstand bleven ze ervoor gaan en hielden het veld vaak goed breed. Het verschil was echter te groot en beide coaches besloten de wedstrijd vroegtijdig te beëindigen. Eindstand 21-0.

Bij de spelers van Victoria ’28 E3 heeft UDI E1 toch flinke indruk gemaakt. Ondanks de forse achterstand bleef UDI E1 heel erg sportief en gedreven voetballen. Ook bij een goal in eigen doel bleven de spelers aardig tegen elkaar en gingen ze er gezamenlijk weer tegenaan. In de competitie zullen ze niet bovenaan eindigen als het gaat om het voetbaltechnische spel, maar als er een sportiviteitsklassement geweest zou zijn, dan waren ze nu al kampioen geweest.

De spelers geven zelf, geheel naakt, toelichting op de wedstrijd:

youtube Toelichting spelers op de wedstrijd Victoria ’28 E3 – UDI E1