Kampioenschap voor Victoria ‘28 F3

Vrijdag, 13 december, 2013

Afgelopen zaterdag heeft de F3 met overmacht gewonnen van de voetballers uit Boekelo. BSC Unisson F1 werd in eigen huis met 4-0 verslagen. Hierdoor is Victoria ’28 F3 kampioen geworden in de 4e klasse.

Samen met Bon Boys F3. Victoria en Bon Boys eindigden op een gedeelde 1e plaats. Omdat het aantal behaalde punten doorslaggevend is (en niet het doelsaldo) zijn er twee kampioenen. Beide hebben 10 wedstrijden gewonnen.  En tegen elkaar gelijk gespeeld! Dus heel erg aan elkaar gewaagd. Tot de laatste wedstrijd. Victoria F3 en Bon Boys F3, allebei van harte gefeliciteerd!

F3 kampioen (4)

Toen zaterdag het eindsignaal klonk in Boekelo werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Alle spelers waren door het dolle heen. Ze sprongen op elkaar van vreugde. De vader van Stan en Leeuwis ontkurkten de kinderchampagne. En deze spoot door de lucht waarna er op het kampioenschap gedronken werd. Ook de coach en teamleidster, Richard en Esther, evenals de ouders, opa’s en oma’s en andere supporters waren heel blij en aan het genieten van dit feest. Alle spelers kregen een kampioenstrofee overhandigd. En er werd een kampioensfoto gemaakt. Samen met de trainers Mike en Jeroen. Die ook speciaal waren gekomen om de F3 kampioen te zien worden.

 F3 kampioen (5)

Vervolgens hadden we afgesproken om bij het clubhuis van Victoria ’28 het feestje verder te vieren. In polonaise en al zingend gingen Dustin, Daan, Yassin, Stan, Sven, Rico, Leeuwis, Yigit en Pascalle naar binnen.

 F3 kampioen (6)

In de kantine werden zij met applaus verwelkomd. Er werd achter in het gebouw plaatsgenomen aan de grote tafel. Het Victoria kampioenenlied werd uit volle borst meegezongen. En toen lekker frietjes eten. En daarna de BEKER!! Eerst een officiële toespraak en een felicitatie door iemand van Victoria ’28. En daarna werd de beker uitgereikt aan de aanvoerder van de dag, Yassin. Zijn moeder maakte snel een foto. En zo kreeg iedereen de kans om de beker vast te houden en een foto te maken. Esther was nog druk bezig geweest om de oorkondes in orde te maken. En ter afsluiting kreeg iedereen van Richard een oorkonde mee ter herinnering aan dit prachtig behaalde kampioenschap.

Om de 1e helft van dit competiejaar mooi af te sluiten stond er voor die middag nog een leuke activiteit op het programma. Met het hele team bowlen. De jongens en Pascalle op de ene baan. En daarnaast vijf vaders die met elkaar de strijd aangingen. Dit was erg gezellig.

Stand

1 Bon Boys F3 11 -31 doelsaldo +82 (90 voor,     8 tegen)
2 Victoria’28 F3 11 -31 doelsaldo +76 (89 voor, 13 tegen)
3 De Tubanters F3 11 -27 doelsaldo +59 (83 voor, 24 tegen)

 

Statistieken

1-0 Sven
2-0 Sven
3-0 Yigit
4-0 Yigit

 

Topscorer

Sven 25    (+2)
Dustin 18
Yigit 14   (+2)
Daan 13
Leeuwis 8
Rico 3
Yassin 4
Stan 2
Eigen doel 2