Kampioenschap Victoria ’28 C3

Maandag, 23 mei, 2016

Vorige week zaterdag, 14 mei jl. is Victoria '28 C3 kampioen geworden voor de 2e keer dit seizoen. En ook voor de 2e keer ongeslagen kampioen.

Ze moesten tegen de Tubanters C3. Eigenlijk was C3 de week daarvoor al kampioen geworden toen ze met 7-3 van EMOS C2 wonnen, alleen dat was een uitwedstrijd. Thuis voor eigen publiek en op het hoofdveld kampioen worden is veel leuker! En ook nog ongeslagen dat was het belangrijkste. Ze kwamen al gauw achter, dat was het signaal om even een tandje bij te schakelen want de achterstand werd al gauw omgebogen naar een 3-1 voorsprong.

De tweede helft deden ze het rustig aan. Na een mooie uitbraak van de Tubanters C3 werd het nog 3-2. Victoria ’28 C3 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Na de rust had de leider van de C3 de verdedigers in de aanval gezet en de aanvallers in de verdediging. Hij wilde de verdedigers ook een kans geven om te scoren, helaas lukte dat niet meer. Met een mooie 3-2 overwinning kon ook de doelstelling van ongeslagen kampioen verwezenlijkt worden.

Victoria ’28 C3, trainer en leider van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Jullie hebben het dubbel en dwars verdiend!

DSC09657