Inschrijfavonden

Donderdag, 2 juni, 2022

Wil je komend seizoen bij Victoria’28 komen voetballen, schrijf je dan snel in. Voor de selectie-elftallen zijn de trainingen al begonnen! Spelers die in de A-categorie uitkomen dienen voor 15 juni ingeschreven te zijn.

Op woensdag 8 juni, maandag 13, dinsdag 14 juni, maandag 20 en woensdag 22 juni van 18.00 – 20.00 uur kunnen nieuwe leden zich inschrijven in de kantine bij Victoria’ 28!

Vergeet niet je ID of ander legitimatiebewijs mee te nemen.

Inschrijven kan natuurlijk ook gewoon via onze site:
https://www.victoria28.nl/contact/lid-worden/

Over-/uitschrijven
Spelers die willen gaan voetballen bij een andere vereniging zijn verplicht de ter beschikking gestelde Victoria’28 kleding en tassen in te leveren bij hun trainer/teamleider dan wel bij het bestuur. Ook moeten alle financiële verplichtingen zijn voldaan voor de over- of uitschrijving.

Mocht je aan een van deze twee voorwaarden niet hebben voldaan, dan kunnen wij geen toestemming verlenen voor overschrijving naar een andere vereniging. Doe dit dan ook zo snel mogelijk, liefst voor 5 juni!

Overschrijvingen naar een andere vereniging in de A-categorie dienen uiterlijk voor 15 juni aangevraagd te zijn. Leden die helemaal gaan stoppen met voetbal hebben hier tot 1 juli de tijd voor.

Evelijne Ruijs
secretaris Victoria ‘ 28