Informatie Jeroen Germeraad Ouder & Kind Toernooi

Dinsdag, 21 mei, 2019

Beste jeugdspelers en ouders/ verzorgenden van Victoria”28! Het voetbalseizoen zit er al weer bijna op, de vakanties zijn aanstaande. Als gezellige en inmiddels traditionele afsluiting organiseren we ook dit jaar weer de Jeroen Germeraad ouder & kind dag. Een gezellige activiteit, waarbij de spelers het opnemen tegen de vaders, moeders en/of andere gezinsleden. Ook staat er een wedstrijd tegen de beste spelers van onze club op het programma.

Dit jaar zullen deze wedstrijden wederom omringd worden door tal van activiteiten en onderdeel zijn van de Dag van Victoria’28. Nadere informatie over deze dag, met activiteiten voor de jongste telgen tot de meest knasse knarren van Victoria”28, volgt binnenkort via onze site en social media kanalen. Houd deze dus in de gaten!

Programma

De Jeroen Germeraad ouder & kind dag wordt dit jaar georganiseerd voor alle pupillen van onze club, van mini’s tot en met JO13. HOPELIJK DOEN ALLE JEUGDLEDEN WEER MEE AAN DEZE GEZELLIGE EN SPORTIEVE AFSLUITING!! Aan de leiders dus de taak om zo spoedig mogelijk hun deelname te bevestigen bij de hoofdleiders!

De wedstrijden worden gespeeld op een half veld. De duur van een wedstrijd is 2 x 10 minuten en iedere wedstrijd wordt afgesloten met een strafschoppenserie. Wedstrijden worden via de speaker aan- en afgekondigd, er is geen scheidsrechter. De leiders/trainers worden verzocht om gebruik te maken van één van hun eigen ballen uit het ballenhok.

Naast de wedstrijden tegen de ouders/gezinsleden is er ook een wedstrijd tegen de spelers van 1e en 2e elftal van Victoria, op een groot veld. Eerst alle de mini’s, JO8 en JO9 en daarna alle JO10 en JO11 tegen de beste spelers van onze club. Rondom het veld zullen een aantal activiteiten worden aangeboden voor extra plezier, zo is er een springkussen en een grote enveloppen-loterij. Buiten is er de mogelijkheid om koffie, snacks, snoep, slushpuppy, hamburgers, braadworst en patat te kopen.

Na de wedstrijd is er net als vorige jaren de mogelijkheid om per team in de kantine een Happy-Vic-menu te verkrijgen bestaande uit een snack, patat, saus, drinken en een klein zakje snoep.

Leiders kunnen vooraf aangeven of zij gebruik willen maken van dit aanbod. Dit menu is voor eigen rekening en kost € 3,50. Er zal gewerkt gaan worden volgens een vaste tijdsplanning, zie laatste kolom van het wedstrijdschema. Buiten is de mogelijkheid voor ouders, boers, zussen etc. om zelf een patatje e.d. te bestellen.

Nadere info over de opgave voor het Happy Vic menu volgt op korte termijn.

Zie voor meer informatie onderstaande draaiboek.