Hulp gevraagd!

Donderdag, 7 mei, 2020

Nu we weer de trainingen voor de jeugd kunnen hervatten, ontstaat er weer beweging op het complex op de trainingsavonden.Om alles in goede banen te leiden, is er elke avond een Coördinator vanuit het bestuur aanwezig. Maar alleen is dit niet te doen. Hierbij dus een oproep aan vooral alle ouders, vrijwilligers en senioren leden: Wie wil er een avond in de week (bij veel aanmeldingen 1 avond in de 2 weken of minder) als Corona- Coördinator aan de slag? Vele handen maken uiteindelijk licht werk! We hebben hulp nodig om de jeugd veilig te kunnen laten trainen!! Kun je en wil je? Stuur dan een bericht naar ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl. Onze dank en die van de kinderen is alvast groot! Namens Victoria'28, Martijn Manager Ontmoetingscluster Zuid

Om alles in goede banen te leiden, is er elke avond een Coördinator vanuit het bestuur aanwezig. Maar alleen is dit niet te doen.

Hierbij dus een oproep aan vooral alle ouders, vrijwilligers en senioren leden:
Wie wil er een avond in de week (bij veel aanmeldingen 1 avond in de 2 weken of minder) als Corona- Coördinator aan de slag? Vele handen maken uiteindelijk licht werk!

We hebben hulp nodig om de jeugd veilig te kunnen laten trainen!! Kun je en wil je?
Stuur dan een bericht naar ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl.

Onze dank en die van de kinderen is alvast groot!

Namens Victoria’28,

Martijn Koop
Manager Ontmoetingscluster Zuid