Gezocht! Trainer, leiders en meer….

Maandag, 13 juni, 2022

Victoria’28 zoekt voor het seizoen 2022-2023 ENTHOUSIASTE LEIDERS voor het 1e en 2e elftal, een TRAINER voor ons nieuwe zaterdagteam en ASSISTENT SCHEIDSRECHTERS voor het 1e en 2e elftal en MEER!

LEIDERS voor 1e en 2e selectie

Ons 1e elftal komt volgend seizoen uit in de vierde klasse en speelt op de zondag. Naast onze enthousiaste trainer zoeken wij nog een leider om samen met hem het team te managen.

De leider is een belangrijke schakel tussen spelers en organisatie (technische commissie en andere geledingen binnen de vereniging), maar ook tussen speler en trainer. Daarnaast is de leider medeverantwoordelijk voor sportief gedrag, het uitdragen van normen en waarden en het maken en uitvoeren van afspraken. De leider is verantwoordelijk voor de organisatie van het team. Regelt de administratieve zaken rond de wedstrijd, zoals bijhouden van de voetbal.nl app, de kleding, coördineert het vervoer bij uitwedstrijden, houdt afmeldingen bij voor wedstrijd/training en regelt vervangende spelers. Hij of zij ontvangt de tegenstander en scheidsrechter.

Ook voor het tweede elftal zijn we op zoek naar een leider.


ASSISTENT SCHEIDSRECHTERS

Voor het nieuwe seizoen zijn we ook dringend op zoek naar een grensrechter voor zowel het 1e als 2e elftal. Onze voorkeur gaat uit naar een “vaste” grensrechter per team. Maar mocht je niet elke zondag kunnen en toch interesse hebben dan kan er eventueel een poule van grensrechters gemaakt worden.

Heb jij een goede kennis van de spelregels, scherp oog voor buitenspel, inworp, corner, ben je gek op het spelletje en een redelijke conditie dan zijn wij op zoek naar jou!


TRAINER ZATERDAG 2

Victoria’28 krijgt een nieuw zaterdagteam en wij zoeken hiervoor nog een passende trainer.
Het team gaat uitkomen in de 4e klasse en is een “vriendenteam” die nog wel serieus wil voetballen en waar de wedstrijd minimaal net zo belangrijk is als de 3e helft.

De persoon die wij zoeken:
– heeft reeds ervaring opgedaan als trainer;
– heeft een positieve en enthousiaste instelling en is in staat een goede en hechte teamsfeer te creëren en met plezier de trainingen te verzorgen;
– kent een goede balans tussen gezelligheid enerzijds en een prestatiegerichte benadering anderzijds;

Taken
– Het verzorgen van de trainingen op dinsdagavond en donderdagavond en de coaching bij wedstrijden op zaterdag.
– Een trainersdiploma is een pré. Mocht je echter niet in het bezit zijn van een diploma maar je wel herkennen in bovenstaand profiel, dan nodigen we je zeker uit om te reageren.

(Wij zijn ook nog op zoek naar een enthousiaste leider/assistent scheidsrechter voor komend seizoen. Vind je dit meer bij je passen, aarzel dan niet om te reageren!)


Naast deze functies zijn we op zoek naar nóg twee onmisbare schakels binnen het voetbal:

HOOFDLEIDER BOVENBOUW

Voor de Technische Commissie kunnen we nog uitbreiding gebruiken met een hoofdleider Bovenbouw.

Een vrijwilliger die -samen met de Technisch Coördinator van de bovenbouw- voor de lichtingen O13-O15 en O17-O19 een aantal organisatorische zaken op kan pakken zoals wijzigingen rondom de leden/wedstrijden en communicatie richting ouders/spelers. Tijdsbesteding ong. 2 uur per week, met een piek aan het eind en het begin van het seizoen (mei-juni en augustus/september)


LEDENADMINISTRATIE

Tenslotte zijn we op zoek naar een duizendpoot bij de ledenadministratie. Dit kan gewoon vanuit huis! Via de mail en app komen er vragen binnen van onze leden over in- en uitschrijvingen en de contributie etc. Je kunt altijd een beroep doen op de hoofdleiders, UwContributie en de penningmeester. Een echte schakelfunctie binnen de vereniging dus.

Ben je geïnteresseerd of wil je eerst nog meer informatie over deze vacatures, kun je contact opnemen met onze Technisch Coördinator; Martin Bennink via voetbal@victoria28.nl.
Reageren kan ook direct via secretaris@victoria28.nl

Evelijne Ruijs
secretaris Victoria’28