Gezocht: Omroeper tijdens wedstrijden

Zaterdag, 6 september, 2014

Na 8 jaar trouwe dienst als "stadionomroeper" tijdens de thuiswedstrijden van Victoria '28 1, heeft Roel Bartels besloten de fakkel over te dragen.

Roel heeft het al die jaren voortreffelijk gedaan, maar vindt dat het tijd wordt dat iemand anders in zijn voetsporen treed. Wij danken Roel voor zijn jarenlange inzet voor Victoria ’28 1.

Dus, draag jij Victoria ’28 1 een warm hart toe en wil jij onze nieuwe stadionomroeper worden? Stuur ons dan een mail!

Vermeld je naam, contactgegevens en je motivatie.

Jobinhoud:
Bij thuiswedstrijden sta je Victoria ’28 1 bij en zorgt voor de sfeer op de speeldag op het sportpark. Je hebt daarvoor een microfoon en een muziekinstallatie tot je beschikking en je vindt het een uitdaging om een groot publiek toe te spreken. Voor aanvang van de wedstrijd zorg je voor de opwarming van het publiek. Je bent beschikbaar op speeldagen van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Eisen:
– Je bent een groot voetballiefhebber, maar je kunt dat relativeren tot op het niveau van gezonde neutraliteit.
– Je bent verantwoordelijk voor de presentatie van de voetbalmiddag en je zorgt voor inhoud op alle momenten tijdens en rondom de wedstrijd.
– Je stelt  een programma op om, van een halfuur voor de wedstrijd tot na de wedstrijd het publiek in aangename omstandigheden door de voetbalmiddag te begeleiden. Je houdt daarbij vooral rekening met de goeie sfeer in het stadion.
– Je maakt op een stijlvolle manier van de supportersbeleving iets constructief en opbouwend.
– Je beschikt over het talent van het woord en je presenteert in behoorlijk Nederlands.

Profiel:
Communicatief, doortastend, integer, humoristisch, teamgericht, enthousiasmerend, kwaliteitsbewust, stijlvol en aanstekelijk.
Zin voor sfeer, organisatie en belangstelling voor clubgebeuren.

Aanbod:
Je bouwt een persoonlijke relatie op met een groot en divers publiek van voetballiefhebbers, supporters en Victorianen,