Geflatteerde uitslag Victoria ’28 F3 – Rigtersbleek F5

Zondag, 26 oktober, 2014

Zaterdag 25 oktober 2014 8:15 uur… Stuk voor stuk komen de jongens van Victoria’28 F3 de kleedkamer binnen voor de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek F5. Na een warming-up staan de jongens klaar voor het duel.

Vooral  in de eerste helft gaat het beide kanten op en biedt Rigtersbleek F5 weerstand aan Victoria ’28 F3. Het lukt de jongens van Rigtersbleek echter niet door de verdediging te komen. Onze jongens hebben daar minder moeite mee en weten in de 6e minuut de score te openen. Sergio schiet de bal hoog in het doel waardoor de keeper van Rigtersbleek F5 geen schijn van kans heeft, 1-0. Het spel gaat vervolgens over en weer al heeft keeper Lars ook deze wedstrijd nog niet veel te doen. De kansen zijn voor Victoria ’28. De eerste helft is wat onrustig qua fluiten. De scheidsrechter heeft een fluitje dat niet werkt waardoor het voor de jongens niet altijd even duidelijk is…. Ook na een actie van Lenn is er twijfel, maar uiteindelijk blijkt het schot van Lenn toch goed te zijn voor de 2-0.

In de 2e helft maakt Lenn vrijwel direct de 3-0 door een mooie pass diagonaal het doel in te schieten. Een grote kans voor Victoria’28 wordt vervolgens net gemist, maar Elyas staat klaar om het prima af te maken, 4-0. Rigtersbleek krijgt ook een enkele kans maar weet vrijwel niet door de verdediging te komen. Als ze door de verdediging komen is het Lars die zijn doel klein maakt en de “0” weet te houden. Een schot op doel van Elyas gaat via de tegenstander het doel in 5-0 en ook de 6-0 komt van de voet van Elyas. Rigtersbleek voetbalt goed maar het lukt hen alleen niet doelpunten te maken met een geflatteerde eindstand van 6-0 als gevolg. De jongens spelen steeds beter samen. Mooie combinaties worden gemaakt waardoor het steeds beter lukt kansen te creëren.

Na het penalty schieten en douchen mag Sergio nog beschuit met muisjes trakteren, omdat zijn zusje Giovanna (dochter van leider Gerben) geboren is. Namens F3 gefeliciteerd!!!